Voedingsschema

Het komt vaak voor dat mensen zich afvragen waarom ze hun doelstellingen niet behalen, ondanks dat ze minimaal 3x per week sporten. Dit komt vaak omdat men geen aandacht besteedt aan hun voeding, en denkt dat het “geen kwaad kan” om een pizza of een paar donuts te eten. Bij Masih Personal Training benadrukt men dat voeding minstens even belangrijk is als het sporten zelf en dat dit vaak het moeilijkste gedeelte is in het behalen van een sportieve levensstijl.

Of u nu wilt afvallen, aankomen, droogtrainen, bulken of gewoon een gezonde levensstijl wilt bereiken, een op maat gemaakt voedingsschema van Masih Personal Training kan u helpen om dichter bij uw doel te komen. Masih Personal Training zal elk voedingsschema periodiek evalueren en aanpassen gedurende een bepaalde periode om zo het best de resultaten te behalen. Masih Personal Training zal u begeleiden en adviseren bij het maken van gezonde keuzes en het volgen van uw voedingsschema, om zo samen met u te werken aan het behalen van uw fitnessdoelen.

Wij geloven dat een goede balans tussen sporten en een gezonde voeding de sleutel is voor succes en dat is waarom wij bij Masih Personal Training zo’n sterk accent leggen op de rol van voeding in uw fitnessreis.

Elk voedingsschema wordt na 4 tot 6 weken aangescherpt op basis van een evaluatie

Afgestemd op uw specifieke doelen 🎯

Een op maat gemaakt persoonlijk voedingsschema is specifiek afgestemd op uw individuele doelen, zoals afvallen, aankomen, droogtrainen of bulken, waardoor u efficiënter en sneller uw doelen kunt bereiken.

Aangepast aan uw unieke eisen 📝

Een op maat gemaakt persoonlijk voedingsschema is afgestemd op uw unieke eisen zoals, bijvoorbeeld uw metabolische rate, sportprestaties en gewenste maaltijd frequentie, dit helpt bij het behalen van uw persoonlijke doelen.

Meer bewustheid van voeding 🍎

Een op maat gemaakt persoonlijk voedingsschema geeft u meer inzicht in de voedingsstoffen die u binnenkrijgt en hoe deze bijdragen aan uw doelen, hierdoor kan u bewustere voedingskeuzes maken en uw voedingspatroon verbeteren.

Continu evaluatie en aanpassing 👀

Een op maat gemaakt persoonlijk voedingsschema wordt continu geëvalueerd en aangepast aan uw progressie en veranderende doelen. Hierdoor blijft uw voedingsschema up-to-date en effectief in het behalen van uw doelen.

Details

Tijdsduur: onbepaald

Prijs: €30,00 per maand

Masih Sadeghi

Masih Sadeghi

Trainer