Trainingsschema

Een op maat gemaakt trainingsschema biedt veel voordelen voor de gebruiker bij het bereiken van zijn persoonlijke doelen. Masih Personal training in Roosendaal stelt specifieke schema’s samen die gericht zijn op de individuele doelstellingen van de gebruiker. Hierdoor is de training efficiënt en gericht.

Een op maat gemaakt trainingsschema wordt ook aangepast aan de individuele capaciteiten, zoals fitnessniveau, gewrichtsproblemen of blessures van de gebruiker. Hierdoor is de training veilig en effectief.

Onze personal training in Roosendaal evalueert het schema regelmatig en past het aan de progressie van de gebruiker aan. Hierdoor blijft het schema up-to-date en relevant, en blijft het ondersteunen bij het behalen van doelen.

Bovendien biedt een op maat gemaakt trainingsschema ook begeleiding en advies van een personal trainer. Hierdoor kan de gebruiker vragen stellen, oefeningen uitvoeren en eventuele problemen oplossen, en hierdoor efficiënter werken naar zijn doelen toe.

Afgestemd op persoonlijke doelen 🎯

Een op maat gemaakt trainingsschema is specifiek afgestemd op de persoonlijke doelen van de gebruiker, zoals afvallen, spieropbouw, verbetering van de conditie of prestaties. Hierdoor is de training gericht en efficiënt.

Aangepast aan individuele capaciteiten 📝

Een op maat gemaakt trainingsschema houdt rekening met de individuele capaciteiten van de gebruiker, zoals fitnessniveau, gewrichtsproblemen of blessures. Hierdoor kan de training veilig en effectief worden uitgevoerd.

Continu evaluatie en aanpassing 👀

Een op maat gemaakt trainingsschema wordt regelmatig geëvalueerd en aangepast aan de progressie van de gebruiker. Hierdoor blijft het schema up-to-date en relevant, en kan het blijven ondersteunen bij het behalen van doelen.

Begeleiding en advies 🏋🏼

Een op maat gemaakt trainingsschema biedt ook begeleiding en advies van een personal trainer. Hierdoor kan de gebruiker vragen stellen, oefeningen uitvoeren en eventuele problemen oplossen, en hierdoor efficiënter werken naar zijn doelen toe.

Details

Tijdsduur: onbepaald

Prijs: €20,00

Masih Sadeghi

Masih Sadeghi

Trainer