Over mij

 

‘’Never underestimate the power of consistency and desire’’

Over mij

 

‘’Never underestimate the power of consistency and desire’’

Mijn naam is Masih Sadeghi en als personal trainer in Roosendaal is mijn passie het helpen van mensen bij het bereiken van hun doelen. Mijn liefde voor sporten speelt daarin een grote rol. Een aantal jaren geleden begon ik met een nieuw avontuur, waarbij ik niet alleen mijn fysieke maar ook mentale gezondheid ontwikkelde. Al van jongs af aan was ik langer dan de gemiddelde persoon en dat was geen probleem, totdat ik zo mager werd dat het fysiek goed zichtbaar was. Na veel opmerkingen en grapjes van vrienden en familie besloot ik dat het genoeg was en dat ik wilde veranderen.

Inmiddels beschik ik over ongeveer 5 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen op het gebied van fitness en levensstijl. Het belangrijkste aspect voor het bereiken van de beste resultaten is een echte drijfveer. Door deze te vinden, te behouden en nooit los te laten, kan discipline ingezet worden wanneer motivatie afneemt

In mijn avontuur tot nu toe, heb ik geleerd om zelf een weg te vinden naar mijn doelen. Hierbij heb ik ook geleerd dat geduld, discipline en consistentie belangrijke sleutelfactoren zijn voor succes. Als personal trainer in Roosendaal, ben ik in staat om deze vaardigheden te delen met mijn cliënten en hen te helpen bij het bereiken van hun fitnessdoelen. Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt, maar ik ben pas echt tevreden als ik anderen kan inspireren en helpen met hun eigen avonturen.