24/7 Online coaching

Het kan soms moeilijk zijn om door de overvloed aan informatie op internet te navigeren. Het is prettig om een personal trainer in Roosendaal te hebben die kennis en ervaring heeft en jou kan begeleiden. Een coach die jouw vragen kan beantwoorden wanneer jij dat wil.

Bij Masih Personal Training bieden wij 24/7 online coaching aan. Hiermee beantwoorden wij al jouw onduidelijkheden en vragen en helpen wij jou bij het behalen van jouw doelen. Zo blijf jij continu vooruitgang boeken en blijf je ondersteund in je trainingsproces.

Bij ons ben je altijd welkom om vragen te stellen en te chatten met een echte personal trainer, we zijn zowel telefonisch als via chat 24/7 beschikbaar. Onze service is privé en persoonlijk, we zorgen voor snelle antwoorden op jouw vragen en geven extra ondersteuning. Dagelijkse motivatie is ook een onderdeel van onze service.

Flexibiliteit 🤸🏼

Met 24/7 online coaching kunt u uw trainingen en coaching momenten plannen wanneer het u het beste uitkomt, zonder afhankelijk te zijn van beperkte tijden of locaties.

Toegang tot experts 🤙🏼

Online coaching biedt u toegang tot professionele personal trainers en coaches die u kunt bereiken wanneer u wilt, waar u ook bent.

Conveniënt 😀

Online coaching is handig en gemakkelijk toegankelijk, u kunt het doen vanuit het comfort van uw eigen huis of waar u ook bent.

Dagelijkse motivatie 💪🏼

Door regelmatig herinnerd te worden aan de redenen waarom u iets doet en de voortgang die u hebt gemaakt, kan dagelijkse motivatie helpen om door te gaan wanneer u tegen obstakels aanloopt en jouw drive afneemt.

Details

Tijdsduur: onbepaald per week

Prijs: €15,00 per week

Masih Sadeghi

Masih Sadeghi

Trainer