Lifestyle coaching

In de snelle wereld van vandaag wil ik jou helpen om gezond te leven en je goed te voelen. Bij Masih Personal Training begrijp ik dat gezondheid niet alleen over voeding en training gaat. Mijn begeleiding is speciaal voor jou gemaakt, om je te helpen sterker en gezonder te worden met ook de focus op levensstijl.

Ik begrijp dat het drukke leven soms moeilijk kan zijn. Werk, vrienden en tijdgebrek maken het lastig om gezond te blijven. Daarom leer ik je hoe je goede gewoonten kunt opbouwen. Als ervaren trainer sta ik klaar om je te begeleiden naar bewuste en positieve keuzes.

Masih Personal Training is er om je te ondersteunen bij het behalen van jouw fitnessdoelen en het veranderen van jouw levensstijl. Sportprestaties verbeteren, afvallen, aankomen in spiermassa of simpelweg meer energie? Mijn begeleiding en personal training sessies richten zich niet alleen op het sterker worden, maar ook op het verbeteren van je gedrag in het alledaagse leven.

Tijdens ons Fitcheck/Intakegesprek kijken we samen naar jouw levensstijl en besteden we extra aandacht aan voeding. Mijn bodyscan meet dingen zoals BMI, vetpercentage en vochthuishouding, spiermassa etc. Deze informatie helpt ons om een plan op maat te maken dat perfect bij jou past.

Het is nu tijd om de controle over jouw gezondheid te nemen. Meld je vandaag nog aan voor een gratis Fitcheck/Intakegesprek bij Masih Personal Training. Ontdek hoe we samen jouw levensstijl kunnen veranderen. Met Masih Personal Training wordt gezonder leven eenvoudig en leuk!

Persoonlijke begeleiding voor jouw succes 💪🏼

Met mijn op maat gemaakte begeleiding bij Masih Personal Training focus ik specifiek op jouw kracht en gezondheid, niet alleen qua voeding en training, maar ook op het veranderen van jouw levensstijl. Samen werken we aan jouw unieke succesverhaal.

Opbouwen van gezonde gewoonten in een druk leven 🤸🏼

In een hectisch leven leer ik je praktische manieren om gezonde gewoonten op te bouwen, zelfs te midden van werk- en sociale verplichtingen. Ik sta klaar om je te begeleiden naar bewuste keuzes die passen bij jouw levensritme.

Focus op levensstijlverandering en voedingsverbetering 🍎

Bij Masih Personal Training gaan we verder dan alleen fysieke training; ik richt ons op blijvende levensstijlverandering en voedingsverbetering. Het doel is niet alleen een fysieke transformatie, maar ook het creëren van een gezondere manier van leven.

Fitcheck/intakegesprek voor een plan op maat 🤙🏼

Meld je aan voor ons Fitcheck/Intakegesprek en ontdek hoe we met geavanceerde bodyscan metingen een op maat gemaakt plan kunnen ontwikkelen. Dit is de eerste stap naar een gezondere versie van jezelf, waarbij ik jouw unieke behoeften en doelen in overweging nemen.

Details

Tijdsduur: 30 tot 90 dagen

Prijs: tijdens fitcheck te bepalen

Masih Sadeghi

Masih Sadeghi

Trainer