1 op 1 training

Met masih personal training in Roosendaal, is 1 op 1 training een efficiënte en effectieve manier om uw fitnessdoelen te bereiken. De eerste stap is het plannen van een intakegesprek waarin wij specifieke vragen zullen stellen om uw lifestyle te begrijpen. Aan de hand daarvan zullen we een op maat gemaakt trainingsschema creëren dat gericht is op het behalen van uw doelstellingen.

Bij masih personal training in Roosendaal zorgen we niet alleen voor fysieke vooruitgang, maar ook mentale vooruitgang. We weten pas wanneer we progressie boeken als we weten waar we begonnen zijn. Fysieke vooruitgang, zoals het uiterlijk strakker, gespierder en gezonder worden, is iets waar u altijd trots op zult zijn. Maar mentale vooruitgang, zoals het durven stappen buiten je comfortzone, voor jezelf opkomen en de ontwikkeling van een positieve mindset, is net zo belangrijk. Dit geldt niet alleen tijdens, maar ook buiten de gym sessies. Onze personal trainer in Roosendaal zal u helpen bij het bereiken van zowel fysieke als mentale vooruitgang.

Persoonlijke aandacht 😀

Bij Masih personal training krijgt u de aandacht van een professionele trainer die specifiek op uw wensen en doelen is afgestemd. Hierdoor is de training efficiënter en effectiever dan groepslessen.

Op maat gemaakt trainingsschema 📝

Een personal trainer kan een specifiek trainingsschema ontwikkelen dat is afgestemd op uw specifieke doelen en fysieke beperkingen. Dit maakt het gemakkelijker om uw doelen te bereiken en vermindert het risico op blessures.

Motivatie en opvolging 📢

Een personal trainer kan u motiveren en uw progressie op de voet volgen om ervoor te zorgen dat u op het juiste spoor bent en uw doelen bereikt.

Flexibiliteit 🤸🏼

Personal training biedt flexibiliteit in termen van tijd en plaats. Een personal trainer kan u thuis of op een locatie naar keuze begeleiden en een training op maat aanbieden die past bij uw drukke schema.

Verbetering van techniek 📈

Een personal trainer kan u de juiste technieken leren om te zorgen voor efficiënte en veilige trainingen, waardoor het risico op blessures wordt verminderd en de prestaties worden verbeterd.

Details

Tijdsduur: onbepaald

Prijs: €35,00 per sessie

Masih Sadeghi

Masih Sadeghi

Trainer